Design dakterrassen voor ieder budget

Wij maken van uw dak een terras om het hele jaar van te genieten. Van hekwerken tot vlonderdelen. Ook de aankleding door middel van kwalitatief hoogwaardige meubels is mogelijk.

Bel ons direct voor de mogelijkheden.

Hoe werk ik?

 Hoe krijg je uitgelaten honden?

Het is een grote stap om uw grote vriend aan iemand toe te vertrouwen. Mede daarom acht ik het van belang om elkaar persoonlijk te ontmoeten door een afspraak bij u thuis te maken. Tijdens deze (vrijblijvende) kennismaking kunnen de hond en ik een beeld van elkaar krijgen. Tevens kunt u het karakter en de gedragingen van uw hond waar nodig toelichten en uw persoonlijke wensen kenbaar maken.

Uw hond gaat dan eerst een keertje mee voor test om te kijken of hij/zij het leuk vindt en/of het u en mij bevalt, mijn moto is altijd: het moet een feestje zijn! Tijdens de wandeling wordt er flink gespeeld wat uiteraard ook wel eens kan uitpakken in een modderige en natte vacht. Uiteraard zal ik dan mijn uiterste best doen om hem of haar weer zo schoon en droog mogelijk terug te brengen, waarna hij of zij nog een dikke knuffel, koekje, eventueel schone waterbak en eventueel (in overleg) wat te eten krijgt zodat hij of zij de rest van de middag heerlijk uit kan rusten.

Mijn auto is speciaal ingericht voor hondenvervoer. Er zijn 2 grote ruimtes waar ik de mogelijkheid heb om honden vast te zetten, veelal zitten ze los zodat ze zelf kunnen bepalen naast wie ze het liefst zitten. De auto is voorzien van een ventilatiesysteem (zowel dak als vloer) zodat deze tijdens de warme dagen voor voldoende verkoeling en verse lucht zorgen. Op de vloer is een antislibmat aangebracht zodat de honden niet kunnen uitglijden. En uiteraard wordt de auto elke week gereinigd.

Als uw hond voor het eerst meegaat, gaat hij/zij bij mij voorin. Zo kan uw hond kennismaken met de geur van de auto en met mij en mijn stem. Tijdens de wandeling leert hij de honden kennen en op de terugweg zal hij/zij samen met de nieuw gemaakte vriendjes achterin zitten.

Wij lopen twee keer per dag een groep, in de ochtend rond 10.30 uur en in de middag rond 14.15 uur. Uw hond kan of in de ochtend mee (u bent voor 17 uur thuis!) en/of in de middag mee.

Alle honden die meegaan moeten voorzien zijn van een chip en een stevige halsband met een vermelding van uw telefoonnummer.

Omdat ik zelf een hond heb weet ik hoe hecht de band tussen mens en hond kan zijn. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat tijdens het wandelen alle honden voldoende aandacht krijgen, zich sociaal kunnen ontwikkelen in de roedel en dat ze veilig met elkaar kunnen spelen en rennen. Tevens hou ik het gedrag van uw hond goed in de gaten. Mochten zich bijzonderheden voordoen dan word dit altijd met u besproken.

De wandeling

 Waar gaan we heen?

Claudia’s Hondenuitlaatservice is in het trotse bezit van een prachtig weiland met hek erom heen! Waardoor uw dierbare viervoeter gegarandeerd veilig kan spelen en ravotten! In het voorjaar maken we een heerlijke waterplaats waar ze lekker kunnen poedelen en afkoelen!

De wandeling zelf duurt gemiddeld een uur, omdat de groep uit meerdere honden bestaat is de hond inclusief halen en terugbrengen geruime tijd van huis. Tijdens het wandelen kunnen de honden naar hartelust rennen, met elkaar spelen, of gewoon op hun gemakje snuffelen. Sommige honden zijn al echte vriendjes geworden, ze spelen samen en wat ook erg leuk is, kei hard rondjes achter elkaar aanrennen.

Er zijn ook honden die het liever wat rustiger aan doen. Op hun gemakje lopen ze dan tussen de groep en genieten van hun vrijheid. Om ervoor te zorgen dat de honden wel naar mij blijven luisteren roep ik ze af en toe bij me, ze krijgen dan een koekje of een knuffel. Honden die minder goed luisteren laat ik meestal een tijdje aan de lange lijn lopen. Zo hebben ze toch een beetje vrijheid en ik hou controle over de hond.

Ook honden die blind of doof zijn kunnen bij Claudia’s Hondenuitlaatservice naar hartelust snuffelen en spelen!

Kan hij/zij mee?

Wanneer kan uw hond mee met Claudia’s Hondenuitlaatservice?

Om het allemaal veilig te laten verlopen, moet uw hond o.a. aan deze voorwaarden voldoen:

  • Uw hond is sociaal en kan goed loslopen!
  • Uw hond dient jaarlijks de cocktail- en kennelhoest enting te ontvangen.
  • U zorgt ervoor dat uw hond preventief behandeld is tegen vlooien, wormen en teken.
  • U heeft een WA-verzekering afgesloten waarin uw hond is meeverzekerd. Vraag vooraf bij je verzekering na of je hond onder de dekking valt.

Verdere voorwaarden bespreekt Claudia’s Hondenuitlaatservice persoonlijk met u tijdens een intake gesprek!

Tarieven

Wat zijn de kosten bij Claudia’s Hondenuitlaatservice?

Claudia’s Hondenuitlaatservice werkt met een strippenkaart!
Deze dient altijd vooraf betaald te worden!
10 strippen € 97,50
20 strippen € 190,00
40 strippen € 380,00
losse wandeling € 15,00
Hele dag mee € 17,50

Mag ik uw hondje ook uitlaten?

Vul het contactformulier in en ik neem contact met u op. U mag ook altijd telefonisch contact openmen of een whatsapp sturen via onderstaand nummer.

Claudia Morgenrood – van Teeseling
Grevelingen 54
2401 DP  Alphen aan den Rijn
tel.: 06 – 20194795

15 + 11 =